www.magicjozo.com

četvrtak, 18. prosinca 2008.

Mađioničar postao Djed Mraz!!!

NESTAŠICA DJED MRAZOVA - TVRTKE U REGIJI U POTRAZI ZA DOBROVOLJCIMA !
Program obilježavanja Božića kreirali smo na posebno zanimljiv način.
 Obiteljskog je karaktera te blagdane čini zaista čarobnim.
A tko može bolje dočarati čaroliju osim pravog čarobnjaka!?
Mađioničar će kao uvod razveseliti sve mališane čarobnim trikovima u kojima će i djeca sudjelovati.
Na kraju predstave mađioničar i djeca će zapjevati Zvončiće i tada dolazi pravi Djed Mraz !

KONTAKT;
098 / 253 049

ĐAKOVO - Vrijeme kada je u poduzećima radnicima pred mirovinu bilo lak zadatak, pa i čast, svoju korpulentnost zaogrnuti u crveno-bijelo odijelo i na sat-dva odglumiti Djeda Mraza koji daje darove djeci kolega s posla, čini se da postaje prošlost. Zbog nestašice 'dobrovoljaca', radni kolektivi ovih su dana doslovce zasuli pozivima đakovačkog mađioničara Josipa Ciganovića pa je ovih dana više Djed Mraz nego iluzionist.
- Iako na mojoj web stranici već nekoliko godina nudim i uslugu Djeda Mraza, do ove godine nitko me nije nazvao radi tog programa, no ove zime Djed Mraz sam od Vinkovaca, Županje, Đakova... preko Osijeka do Baranje - kaže Ciganović, čiji je radni kalendar u tom kostimu popunjen do pred sam Božić.
- Tvrtke me zovu i mole da dođem kao Djed Mraz jer, kažu, njihovi se radnici na svaki način izvlače iz te uloge - nastavlja Ciganović.
Sudeći po širini područja rada, nestašica 'dobrovoljaca' nije prisutna samo u Đakovu nego i drugim gradovima pa je Ciganović ovih dana Djed Mraz i za djecu radnika gradske uprave Vinkovci, Hrvatske glazbene unije u Županji, vinkovačke Plinare, đakovačkog Univerzala, Elektroslavonije, pa i Policijske postaje, Suda, u baranjskom Zmajevcu, pa i na stranačkim božićnim programima za djecu poput onog u HDZ-u.
Istina, ovaj neobični Djed Mraz djeci ne dolazi na saonicama iz Finske, ali im zato stiže s čarolijama iz svijeta iluzije.
- Ja sam u svome programu i Djed Mraz i ono što prvenstveno jesam - mađioničar, pa djeci na predstavama kažem da sam pravi Djed Mraz jer znam sve čarolije - kaže Djed Mađioničar koji, zbog prirode posla, djeci na dodjeli darova uz slatke pakete dijeli i mađioničarske trikove.Ciganović je Djed Mraz s paragon blokom jer sav program, pa i taj, obvezno radi preko računa. "Cijena polusatnog programa Djeda Mraza i mađioničara je 500, a 60-minutnog nastupa, uz zvučne efekte, s mikrofonom u bradi, specijalnim trikovima i dr., 1.000 kuna", kaže Djed Joza.


Napisala; Suzana ŽUPAN
Objavljeno: 17.12.2008 u Glasu Slavonije.