www.magicjozo.com

ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Mađioničar u Vašim svatovima!Inspirirani novim trendom „svadbenih iznenađenja" kreirali smo adekvatne performanse za mladence i njihove goste, točke s bijelim golubovima, vatrom, humoristične točke, iluzionističke točke sa pomočnicama. Nastupiti možemo odmah iza večere, dok svirači pauziraju, animirajući i svatove da sudjeluju u programu ili kada vi to poželite!


.................................................
**********************************************************


Glas Slavonije - 22. 11. 2010.

ĐAKOVO - Otužna, poluprazna ili gotovo prazna sala nakon darivanja mladenaca učestala je poslijeponoćna slika na brojnim svadbama u Đakovštini i okolici, a koje domaćini preskupo plaćaju da bi im se gosti “razbježali” već nakon ponoći, odnosno večere i darivanja.


Iako je recesija, đakovački kraj i okolica ne odustaju od velikih svadbi sa stotinama uzvanika čiji se troškovi kreću u desecima kuna, pa i eura. Stoga sve više mladenaca, kako bi dodatno, osim svirkom i plesom, zabavili brojne goste angažira zabavljače: od mađioničara, preko animatora do voditelja programa. U Sikirevcima su nedavno održani svatovi koji su angažirali i zaštitare na ulazu u salu.


Organiziraju se vatrometi, sa svadbom usporedno i rođendanske proslave. Sve brojnije angažmane na svadbama ima i đakovački iluzionist Josip Ciganović.

- Ljudi danas očekuju dodatnu zabavu na svadbama, ne samo uobičajenu večeru, glazbu i ples, a mladenci i njihovi roditelji, ne žaleći što će potrošiti još koju kunu više, žele im pružiti lijep doživljaj i ugođaj, pojašnjava “nove svatovske trendove” Ciganović.

Za nastup na svadbama odabire prigodan program: mađioničarske točke s bijelim golubovima, vatrom, humoristične točke, iluzionističke programe s čarobnim sandukom u kojem “nestane” njegova pomoćnica, a za 30-ak minuta iluzije naplaćuje 1.000 kuna. Nastupa, kaže, odmah iza večere, dok svirači pauziraju, animirajući i svatove da sudjeluju u programu. Ciganovićev nastup jednom je bio svadbeni poklon mladencima.
No, njegov čarobni štapić u plaćanju svadbenih troškova ovih “multisadržajnih” svadbi pomoći neće.

        CJELOVEČERNJE DADILJANJE


“S obzirom na to da u svatovima bude mnogo djece izvodimo i program za njih pa me nekada angažiraju i za cjelovečernje “dadiljanje” s trikovima prilagođenim dječjem uzrastu, “vezanjem” balona u životinje”, kaže Josip Ciganović !

Suzana ŽUPAN