ponedjeljak, 17. ožujka 2008.

Mađioničar

Mađioničar Josip Ciganović u školi, vrtiću ili Vašem domu

Želite li čarobnu i edukativnu predstavu ispunjenu smijehom i zabavom? Želite li edukativno sudjelovanje djece u predstavi? Želite li predstavu nastalu u suradnji s odgojno-obrazovnim osobljem i potpuno prilagođeno dobi djeteta? Pozovite Mađioničara Josipa Ciganoviča jer on Vam garantira puno čarolije, smijeha i zabave.Mađioničar Josip Ciganović posjeduje preporuku Ministarstva prosvijete i športa RH. Educiran je za rad s djecom, te visoko ocijenjen od mjerodavnih institucija i pojedinaca. 25 godina rada s djecom su garancija kvalitete programa.

Dječji rođendani

Mame, tate, rodbino i prijatelji malih slavljenika! Želite li i vi čarobnim štapićem pretvoriti dječje slavlje u nezaboravnu čaroliju koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati, pozovite Mađioničara Josipa. Priuštite svojem djetetu čarobne trenutke jer oni će trajati cijeli život u posebnom kutku djetetovih sjećanja.

Škole i vrtići;

ČAROBNJAK!
Jedan od najpoznatijih hrvatskih iluzionista izvodi raskošnu, šerenu i šaljivu mađioničarsku predstavu u kojoj djeca burno sudjeluju i sve pršti smijehom. Predstava je plod četvrt stoljeća rada na više od desetak tisuća nastupa po školama i vrtićima diljem Lijepe naše. Tijekom nastupa uvijek se širi prijateljstvo, ljubav i druge pozitivne vrijednosti te stvaraju radne navike i kreativno razmišljanje kod djece svih dobi.

MARTINJE!
U ovoj predstavi djeca će vidjeti kako ljudi uistinu lete zrakom kad se napiju mladog vina. Kako od vode, pomoću trika, napraviti vino? Kako se na smiješan način vino destilira kroz čovjeka? I još mnogo odgovora koje Vam otkriva kostimirani mađioničar odjeven poput Sv. Martina na veseo i zanimljiv način.

BOŽIĆNA RADOST!
Mađioničar u Vašoj školi ili vrtiću nastupa odjeven u Djeda Mraza, nakon čega, ako vi želite, može podijeliti Vaše darove djeci.

ČAROBNO ODIJELO!
Analizirajući Vaše interese stvorili smo novu predstavu koja je izvanredno prihvaćena već u predpremijernim izvedbama! Slušati mamu, tatu, prijatelje i učitelje, biti dobar, plemenit, pristojan i uredan, pomoći nemoćnima, ne rugati se drukčijima i biti dobar prijatelj; za to ti ne treba čarobno odijelo i šešir, ali možda pomogne čarobni štapić. Djeca uz pomoć čarobnog odijela izvode prave mađioničarske trikove na radost prisutne publike. Ne postoji nitko tko nikada nije pogriješio, ali ako pogriješiš, ispričaš se, popraviš se i sve će ti biti oprošteno. Trebaš uvijek biti vedar, razigran i sretan i doživjeti ćeš najljepše čarolije! Sve ovo i mnoge druge pozitivne vrijednosti djeca će spoznati u toku ove bajkovite predstave. Na rastanku djeca će Josipu obećati da će biti uredna i poslušna.

"Saznaj više!"